Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Ben U ook nieuwsgierig geworden en wilt U eigenlijk meer weten over ons bestelproces?
Bekijk dan hieronder ons 4-stappenplan voor het bestelproces binnen


1. Offerte aanvraag

U kunt als klant een offerte aanvragen middels:

Telefoon:                 085 - 732 5999
E-mail:                     info@drukconnect.com
Website:                  klik hier voor een offerte aan te vragen, of voeg artikelen toe aan het offertemandje. U kunt dan alle artikelen simpel en snel aanvragen.


2. Offerte en akkoordbevestiging door klant.

Nadat wij een offerte aanvraag hebben binnen gekregen nemen wij indien nodig contact op met de klant. Hierop worden een aantal vragen gesteld om uw offerte aanvraag zo goed mogelijk in behandeling te nemen. Hierna ontvangt U van ons per mail een geheel vrijblijvende passende offerte. 


3. Proefdruk en productie

Voordat start met de productie van uw producten ontvangt u altijd van te voren een duidelijke proefdruk. Op deze proefdruk geven wij de bestelde artikelen aan samen met een digitale tekening van uw producten. De drukkleuren en formaten worden duidelijk weer gegeven, zo weet u van te voren zeker dat wij drukken wat u wilt hebben! Pas als u helemaal tevreden bent starten wij met het produceren van uw bestelling.


4. Levering en facturatie

Nadat de zending uitgeleverd is ontvangt U van ons een factuur. Op onze factuur staat het reeds betaalde bedrag vermeld en het eventueele resterende bedrag.