Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Over ons

Factoryshirts.nl is onderdeel van de FactoryGroep.nl: een verzameling van een aantal webshops. Factoryshirts.nl was de eerste webwinkel van de FactoryGroep.nl en is nog steeds één van de meest succesvolle. Onder het motto ‘Maak indruk met een opdruk’ verkopen wij via Factoryshirts.nl meer dan 1500 producten en het aanbod groeit nog steeds. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en andere producten en het indienen van uw eigen ontwerp voor uw kleding en het verwerken is één van onze trade marks.

Klantvriendelijkheid, snelle service en levering en scherpe prijzen in combinatie met goede kwaliteit zijn kenmerkend voor Factoryshirts.nl. Duidelijkheid over de producten en de bestelwijzen hebben wij daarnaast hoog in ons vaandel staan. Het panel van de klantenservice staat op werkdagen van  8.30 tot 17.30 uur u zowel per telefoon als e-mail ter woord. Ook hebben we een online chat service voor al uw vragen. En er zijn uiteraard geen domme vragen en wij zullen er alles aan doen om u geen domme antwoorden terug te geven. De klant staat voor ons centraal!

Het voordeel van onze diensten is dat alles online te bekijken en te bestellen is, u hoeft er de deur niet voor uit, maar regelt alles achter uw pc. Maar een proefdruk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, we willen dat klanten tevreden zijn met het door hun bestelde product. Wilt u dus kiezen voor kwaliteit en een scherpe prijs? Kies dan zeker voor Factoryshirts.nl! Of bent u geïnteresseerd in één van de andere producten die wij aanbieden? Neem dan ook zeker een kijkje op FactoryGroep.nl en bekijk het overzicht van al onze webshops! Van muismatten tot paraplu’s en van tassen tot polo’s, het is via ons te bestellen! Uiteraard met keuze uit vele kleuren, soorten en maten. En de optie van het bedrukken. Wij heten u van harte welkom in onze webshops!